> | > Testimonial Dr Spraycial

Testimonial Dr Spraycial

Posted on 01 February 2015 | No Comments

As requested by sweet Fiza Rubaii, i will put my own testimonial of Dr Spraycial.



Secara ringkasnya Dr Spraycial berfungsi sebagai antiseptik, bacterial disinfectant dan yang sewaktu dengannya. Selamat untuk kegunaan luaran dan dalaman. Purely natural source- daripada air lautan dalam. Later i will put in some info about how our brilliant Nutritionist came up with the idea of this brilliant product. 

Sooooo, back to the testimonials.

Yang kelakarnya, testimonial saya tidaklah berkaitan dengan manusia pun. Saya telah menggunakan dr spraycial kepada kucing saya- Cheq, dalam 2 keadaan/situasi.

  1. Ada satu ketika ada nanah pada salah satu tapak kaki Cheq. Ia berjalan terdengkut-dengkut dengan bahagian tapak kakinya bengkak dan membulat. Bawa ke Vet, Vet pecahkan dan keluarkan nanah tersebut. However, disebabkan Cheq ada FIV (lebih kurang macam HIV in humans- so sistem imunisasinya rendah), vet itu memberi ingatan bahawa lukanya mungkin mengambil masa untuk sembuh dan ada kemungkinan jangkitan itu boleh merebak ke seluruh kaki. I decided to spray dr spraycial pada luka Cheq (sebab nak dressing pakai iodine adalah messy). And alhamdulillah, dalam masa dua tiga hari saja luka Cheq dah kering dan tak ada recurrence pun.
  2. Kurap berdarah pada telinganya. Dua tiga hari juga selepas disembur dengan dr spraycial, luka itu kering. 
Bila saya ceritakan tentang kesan produk ini kepada pemilik klinik haiwan di kawasan rumah mama, dia berminat untuk ambil satu botol as a trial. Dan dia setuju bahawa kucing2 yang admitted dan dirawat di kliniknya- ia mempercepatkan jangkamasa penyembuhan luka. 

Sebab tu hebatnya Dr Spraycial kerana boleh digunakan bukan sahaja pada manusia, malah pada haiwan kesayangan juga,

More on the uses later. 

Interested? Kindly PM (email) for more details. 

Powered by Blogger.

Popular Posts